Kolmevuotias

Töttöröö, Pikseli täytti tänään kolme vuotta! Aika on mennyt kuin siivillä, neljännet juoksutkin loppuivat juuri. Onnea myös muille Simpuran M-pennuille, eli Maisalle, Mantalle, Murulle ja Wiljamille!

Ylläolevan upean muotokuvan otti jälleen kerran hoitotäti Susanna Kaapu, jonka työhuonetta Pikseli on käynyt vartioimassa. Ja vaikka tässä blogissa on ollut hiljaista, Pikseli vieraili marraskuussa Mikon blogissa.

4 Kommenttia to “Kolmevuotias”

 1. Mikko says:

  Onnea, maailman paras pikkukoira!

 2. Mari & Nooa says:

  Kaunis kuva kauniista koirasta. Tyytyväinen ilme.

 3. Jarkko says:

  Kivoja kehuja, Pikseli kiittää!

 4. Elisa says:

  Heippa pitkästä aikaa!
  Haluaisimme typsyjen kanssa muistaa Pikseliä ja muuta laumaa tällaisella: http://mikene.tuulet.com/?p=852

Vastaa