Siskosleikit ja muut kuulumiset

Pikselin sisko Maisa kävi perheineen tsekkaamassa meidän uudet tilukset. Tytöt pelailivat takapihalla palloa auringon paahtaessa täysillä, tässä muutama kuva.

Käytiin Tuorlan open showssakin viettämässä kesäpäivää ja kannustamassa siskoja. Vihdoinkin päästiin, kun homma on jäänyt välistä jo kahtena kesänä tuplabuukkausten takia. Huh huh miten helteinen päivä oli Tuorlassakin.

Helle-Pikseli

Huomenna alkaa työt ja Pikseli joutuu taas viettämään päivät yksin. Ollaan järkätty lomallakin Pikselille muutaman tunnin yksinoloja silloin tällöin, että pysyy sekin tylsyys mielessä. Onneksi pikkukaverin energiataso ei ole korkein mahdollinen, kun mustikkametsälläkin pitää pedata makuupaikka sammaleen sekaan ja mennä makaamaan omenapuun alle kun juttelutuokio naapurin tädin kanssa kestää liian kauan.

Vastaa