Reissu-Pikseli (tai Fudgeli)

Holy pose

Käytiin muutaman päivän kesälomareissulla Pohjanmaalla ja Pikseli oli tietysti mukana. Meitä oli viiden hengen porukka ja yövyttiin ystävän vanhemmilla, joten Pikselillä oli tuttua matkaseuraa ja joka päivä ei tarvinut totutella uuteen yöpaikkaan. Sen sijaan yöpymispaikan kahta kissaa piti pitää erittäin tarkasti silmällä, rähistä ja ajaa takaa silloin kun elukat eksyivät samaan tilaan. Kun päivisin kierreltiin eri kaupunkeja (ja etenkin niiden kirppiksiä) ja iltaisin piti vahdata kissoja, oli Pikseli ihan naatti automatkoilla ja öisin.

Paluumatkalla ostettiin suolapähkinä-suklaafudgeja, joita syötiin autossa. Jätettiin epähuomioissamme puolityhjä fudgepussi auton oven lokeroon, kun Pikseli venaili autossa hetken. Kun palattiin autolle, tyhjä fudgepussi oli takapenkillä ja pikkukoira nuoleskeli huuliaan. Oltiin vähän huolestuneita, miten Pikselin vatsa reagoi suolapähkinöihin, suklaaseen JA toffeeseen ja millainen pitkästä paluumatkasta tulisi. Onneksi pikkuinen teräsvatsa ei pettänyt tälläkään kertaa. Pikseli höräisi puolisen litraa vettä eikä ollut moksiskaan, ja takapään tuotoskin oli ihan mallikelpoista seuraavat päivät. Selvittiin siis säikähdyksellä.

Lisää reissukuvia löytyy Uusi muste -blogista.

Vastaa