Pihakoiria treffaamassa

Ajeltiin viime viikonloppuna Vahdolle moikkaamaan muita pihakoiria uimisen ja metsälenkin merkeissä. Pikseli jänskäili alussa kun muut haistelivat ja ärisivät sille vähän yhdessä ja erikseen ottaen selvää mikä Pikseli on koiriaan, mutta pikkukaveri rentoutui kun muutkaan eivät kiinnittäneet siihen enää sen suurempaa huomiota.

"Antaudun".

Metsälammen rannalla Pikseli kahlaili vähän ja tyytyi katselemaan todellisten uimamaistereiden menoa. Myös rannassa oli sen verran kova meno, että Pikseli katseli pääosin vähän etäämmältä ja kerjäsi ihmisiltä herkkuja. Välillä alkoi Pikselinkin menojalka vipattaa.

Kamera ei pysy vauhdissa mukana.

Oli tosi kivaa nähdä muita pihiksiä pitkästä aikaa. Pikseli tsemppasi hienosti laumassa, johon se tuli uutena. Nykyinen lähinnä ihmisten kanssa rentoilija muuttui lauman myötä jälleen leikkisäksi toisten koirien kanssa puuhastelijaksi.

2 Kommenttia to “Pihakoiria treffaamassa”

  1. Elisa says:

    Oli kiva nähdä!

  2. Jaana says:

    Niin oli! Ei harmi kyllä päästä sunnuntaina Oripään treffeille, mutta Tuorlaan tullaan.

Vastaa