Hyvän mielen haaste

Saatiin Maikilta hyvän mielen haaste Armi ja Kerttu -pihakoirien blogista. Haasteen tarkoitus on seuraava:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä.

Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Pikselin hyvän mielen lista on seuraavanlainen, satunnaisessa järjestyksessä:

  1. Yhdessäolo. Pikseli on hengailijakoira, joka viettää mieluiten aikansa meidän kanssamme, kyljessä kiinni. Tosin jos seurassa on joku silittelijä, joka leikittää ja antaa herkkuja, Pikseli vaihtaa kyllä meidät häneen hetkessä.
  2. Veto- ja palloleikit. Parasta on, kun joku jaksaa pelailla.
  3. Herkut. Pikseli ei jaksa nähdä vaivaa luun kanssa jos tarjolla saattaisi olla jotain helpommin syötävää. Pienen koiran surullisella katseella aika usein jotain herkkuja irtoaakin.
  4. Auringonpalvonta. Missä tahansa on aurinkoinen läntti, siinä makaa Pikseli.
  5. Koirakaverit. Pikseli kelpuuttaa yhä harvemmat leikkikavereikseen. Ystävän pitää olla juuri oikeanlainen (ei liian nössö tai liian päällekäyvä, ruttunaamainen tai kova haukkumaan) ja sellainen on Pikselin paras ystävä Kamu. Myös uusi tuttavuus Justiina on kelpuutettu leikkikaveriksi.
  6. Oma piha. Reviirin vahtiminen vaikuttaa olevan mieluinen tehtävä ja heti ovelta voi lähteä juoksemaan ihan täysiä!
  7. Vakkarihoitajat. Pikseli on sen verran iisi kaveri, että hoitajia löytyy aina tarvittaessa. Pikseli ei jää koskaan itkemään meidän perään, kun hoitopaikka on tuttu ja kiva paikka.
  8. Maailman kiltein koira. Pikseli on tosi helppo koirakaveri, koska se ei ole kovapäinen mielenosoittaja, vaan pehmeä ja tottelevainen (tietysti joskus vähän viiveellä).
  9. Sopeutuvainen pikkukaveri. Pikseli sopeutuu tosi hyvin erilaisiin tilanteisiin, kuten kaikenlaisiin kulkuvälineisiin, uusiin paikkoihin ja ihmisiin sekä yksinoloon. Me jännitetään uusia asioita yleensä Pikselin puolesta, mutta Pikseli hoitaa tilanteen lungisti. Myös Pikselin vatsa on erittäin sopeutuvainen eikä oireile uusista ruuista.
  10. Energiamäärältään meille sopiva. Pikseli jaksaa reippailla meidän kanssa luonnossa vaikka kolme tuntia, mutta nukkuu reissun jälkeen kunnon päikkärit. Se ei tarvitse pitkällistä riehutusta tai lenkitystä, mutta jaksaa tarvittaessa tosi hyvin.

Lähetämme haasteen eteenpäin seuraaville blogeille: Uusi Muste, Peppi Poulain, Gotlannissa, Hippu ja Lilli sekä Pari pientä ja iso.

Vastaa