Kallavuorella

Valloitettiin Mynämäen Kallavuori jo kuukausi sitten, mutta postaus jäi vähän jalkoihin. Saatiin paikasta vihje lähiseudulla varttuneelta ystävältä. Paikka oli kyllä kiva ja maisemat hienot! Ei käyty tutkimassa vuorenrinteen luolia, koska törmättiin huipulla käärmeeseen ja alkoi puistattaa.

Pihakoira valloitti vuoren

Mentiin Pikselin kanssa agilitykurssille! Viidestä treenikerrasta kolmas on tänään. Pikseli hiffaa aika nopeasti mitä pitää tehdä, mutta me ollaankin sitten vähän hitaammin oppivia ohjaamisessa. Välillä Pikseli ei siis tiedä oikein mitä pitäisi tehdä, kun mekään ei oikein tiedetä. Esteissä on kyllä paljon pieniä yksityiskohtia muistettavana. Mutta kivaa touhua se on, pääsee ainakin estoistaan kun pitää pöljäillä ja kiinnittää koiran huomio kimeällä kehumisella 😀 Mulla ei polvet oikein tykkää agilitysta, kun en osaa ottaa rauhallisesti siellä kentällä vaan sinkoilen ympäriinsä. Agilitykuvia pitää vähän odotella, mutta niitäkin ilmestyy blogiin jossain vaiheessa!

Etsi kuvasta vuorenvalloittaja

Vastaa