Lähiseutuja kartoittamassa

Edellisestä postauksesta on taas hujahtanut kuukauden verran. Mun lopputyö on vihdoin valmis, joten nyt voi vähän leppoistella ja tehdä viikonloppuisinkin pidempiä seikkailuja. Ollaan alettu kartoittaa uutta kotiseutua, joka onnistuu parhaiten paikallisten asukkaiden vihjeiden perusteella. Nyt kun meillä on auto, päästään myös liikkumaan paremmin verrattuna edelliseen lähibussielämään.

Tutustuttiin Pikselin kanssa kylänraitilla Justiina-koiraan ja hänen omistajaansa, joista ollaan saatu oivalliset oppaat lähiseutujen lenkkimaastoihin. Pikseli ei enää oikein välitä vieraista koirista, mutta Justiinan kanssa löytyi heti sama aaltopituus. Justiinan uusi “pikkusisko” Tuisku ei ole vielä Pikselin paras frendi, kun Pikselin mielestä pentukoirat ovat nykyään hieman raskaita, varsinkin pikku nartut. Ollaan käyty Pikselin ja Justiinan kanssa pari kertaa Aarlahden metsissä pyörimässä, ja siellä on kyllä tosi nättiä ja rauhallista. Lähdetään sinne Jarkon ja Pikselin kanssa aina välillä työpäivän jälkeenkin, kun halutaan poiketa arkireiteistä. Ei olla käyty vielä ihan meren rannassa, kun yritetään välttää lintumaastoja, joita Aarlahdessa riittää.

Pikseli oli lauantaipäivän ystävällämme Mikolla hoidossa, siitä pieni kuvapostaus täällä.

2 Kommenttia to “Lähiseutuja kartoittamassa”

  1. Marre says:

    Onnea lopputyön valmistumisen johdosta! :) Joko kaikki lähimetsät on koluttu? Miten Pikselin ja Tuiskun suhde on kehittynyt?

  2. Jaana says:

    Kiitos onnitteluista! Huomenna käyn hakemassa paperit ja lauantaina hipataan!

    Lähimetsiä riittää vielä vuosiksi eteenpäin koluttavaksi :) Ollaan vähän vältelty viime viikkoina metsiä, kun käärmeet ovat kuulemma vähän pöhnäisiä ja ärhäköitä keväisin.

    Ei olla nähty Tuiskua nyt hetkeen, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus jo omistajien aikataulut menevät yksiin.

Vastaa