Taustalla vartioimassa

Onni on ihana hoitotäti, joka on myös loistokuvaaja

Pitkästä aikaa. Blogissa on ollut hiljaista, täällä taustalla kuitenkin ollaan! Mun lopputyö nielee tällä hetkellä kaiken alleen, kun naputan koneella jokaisen työn ulkopuolisen hetken ja Jarkko hoitaa kodin ja Pikselin eikä ehdi kirjoittelemaan.

Pikakelauksena viimeiseen reiluun kuukauteen on kuulunut muun muassa

– joulu ja Pikselin hienot lahjat, eli meiltä sadetakki talven vesisateisiin, jotka onneksi hellittivät, “mummulta” leluja ja herkkuja ja hoitotäti-Susannalta hieno itsetehty alusta, jonka Pikseli on ottanut ihan omakseen

– taas rauhallisesti nukkuen mennyt uusivuosi rakettien pauhatessa ulkona

– synttärit, joita ei juhlittu mitenkään erityisesti

– 2-vuotis rokotus, jonka pikkukaveri otti vastaan lunkisti

Juoksuja odotetaan alkavaksi hetkenä minä hyvänsä. Kuullaan hetken päästä, ensi kuussa hellittää!

2 Kommenttia to “Taustalla vartioimassa”

  1. Susanna says:

    Uuu, voi kiitos kauniista sanoista! Onni on kyllä myös maailman helpoin ja suloisin hoito-koira ja sen omistajat. Hoitamisessa on vain se huono puoli, että ikävä iskee välittömästi kun pikkukaveri lähtee :( Täällä ollaan taas valmiina, jos tarve vaatii! :)

  2. Jaana says:

    Tarvetta tulee taas taatusti, kun nää vuoden koiranomistajat työmatkailee pitkin ja poikin. Olet ekana soittolistalla 😉

Vastaa