Sylikoira

Olemme varmaan aiemmin jo kirjoittaneet, että Pikseli on muuttunut erittäin ihmisläheiseksi vanhetessaan. Illalla se ei paljon muuta tahdo tehdä syömisen lisäksi kuin käpertyä lähelle ihmistä tai syliin köllöttämään. Vieraitten tullessa kaivetaan kaikki lelut yksitellen esiin, mutta arkena Pikseli onkin aivan sylikoira.

Syliin pyytäminen ja syliin sukellus.

5 Kommenttia to “Sylikoira”

 1. kristina says:

  pikseli seems like a lovely dog! I also have two farmdogs.

 2. Jaana says:

  Thank you kristina for your comment. Pikseli is truly one of a kind :) I visited your blog and you have so beautiful photos there, I´ll put your blog to my favourites. Cuddles to your dogs and have a great year 2012!

 3. Salla ja Wiljami says:

  Oih, samanlaisia piirteitä löytyy meiltäkin :) Tosin riehuminen ei oo vähentynyt 😉

 4. Jaana says:

  Ehkä Wiljaminkin riehuminen vähentyisi jos sille tulisi juoksut 😉 Terkut Espooseen!

 5. kristina says:

  thanks!! have a great year you as well!

Vastaa