Yllätystuho!

Toissapäivänä kotiin töistä palattuani olohuoneessa odotti hävitys! Olin unohtanut tavaransäilytyslokerikosta alimman luukun auki ja kaikki sen sisällä olleet asiat olivat murusina olohuoneen lattialla. Muun muassa erään pelin cd-levy ja kotelo olivat pirstaleina. Tämä tuli suurena yllätyksenä sillä yleensä Pikseli ei tuhoa mitään, mikä ei ole sen omaa. Toisaalta olemme myös olleet aina todella huolellisia, ja korjataan Pikselin ulottuvilta kaikki asiat mitä ei tarvitse yksinään ollessa tuhota. 😉

Voi olla että itse olemme vähän syypäitä, sillä kun olemme poissa kauemmin, olemme aina jättäneet Pikselille puuhapaketin (teipattu pahvitölkki, minkä sisällä on nami), jonka se repii innoissaan auki. Nyt se varmaan oletti että lokerikon luukkukin oli jätetty häntä varten auki. Pikselillä mahtoi olla varmasti hauskaa!

Pikseli - söpö tuholainen

Vastaa