1-vuotisrokotus

Pikselin sai 1-vuotisrokotuksensa maanantaina. Käynti sujui hyvin ja Pikseli sai kehuja ulkomuodostaan. Korva on kuulemma veikeän näköinen ja lihakset ovat hyvin kehittyneet. Ja mikä tärkeintä, sivuääni on kadonnut kokonaan, kuten lääkäri viime käynnillä jo ennustikin.

Eläinlääkärikäynnin jälkeen Pikseliä hieman väsytti mutta se jaksoi kuitenkin kävellä kotiin kahden kilometrin matkan. Viimeksihän kun Pikseli sai rokotuksen, se simahti jalkakäytävälle eläinlääkärin ulko-oven eteen. 😉

4 Kommenttia to “1-vuotisrokotus”

 1. Tiia says:

  Mä muistelisin, että noi pentuajan sivuäänet on aika yleisiä, ja normaalisti harmittomia.

  Jostain kautta törmäilin teidän blogiin, mukava lukea muidenkin turkulaisten pikkukoirien kuulumisia! Hugo toivottaa Pikselin vastavierailulle :)

 2. Marja says:

  Moikka!

  Löysin bloginne sattumalta ja olen lukenut sitä ahkerasti tässä pari päivää. PIkseli on ihana koira ja blogi kerto innostavasti koira-arjesta! Meille tuli sekarotuinen pentu alle viikko sitten ja rankat ensimmäiset päivät vaihtuivat väsymyksestä innostukseen kun aloin toivoa että meidän Kino kasvaisi äkkiä niin isoksi ja tulisi kesämpi että sen kanssa voisi puuhastella ja kulkea ympämpäri niinkuin Pikselin kanssa teette.

  Sivu menee suosikeihin ja jään seuraamaan elämäänne. Toivottavasti törmäämme joskus koiramaisissa merkeissä :)

 3. Jarkko says:

  Tiia:
  Jep, puppy murmur näytti olleen ja sitä alussakin epäiltiin, vaikka tietenkin kannettiin huolta pienen puolesta.

  Hugolla on tyylikäs blogi, ollaan itseasiassa luettukin sitä aiemmin. Toivottavasti törmätään Turussa!

 4. Jarkko says:

  Marja:
  Mukava että olet tykännyt lukea Pikselin kuulumisia. Yritetään tän suhteen olla mahdollisimman rehellisiä.

  Aika nopeasti me lähdettiin Pikselin kanssa seikkailemaankin. Kaupungille huristettiin bussilla kun Pikseli oli viikon ollut meillä kotona ja mm. vierailtiin työpaikalla. Ja mielestämme kevättalvi on hyvä aika ottaa pentu, sillä se tottuu ennen kesää moniin asioihin ja sitten kesällä voi vapaammin puuhastella.

  Sinulla on kivat sivut! Olisi kiva kuulla koirakuulumisia myös sinulta!

Vastaa