1-vuotias Pikseli

Aika rientää tosi nopeasti, Pikseli täyttää tänään vuoden! Onnea pikkuisellemme sekä tietysti sisaruksille, eli Wiljamille, Maisalle, Mantalle ja Murulle!

Pikseli on meidän molempien ensimmäinen koira ja otettiin homma alusta lähtien tosissaan. Käytiin tutustumassa rotuun jo puolitoista vuotta ennen Pikselin meille tuloa. Simpuran Anneli otti meidät vieraanvaraisesti vastaan, kertoi rodusta ja esitteli Sanin, Iitun ja Nupun. Etenkin rauhallinen ja ihmisrakas Sani vei sydämemme. Päätimme vielä matkustella ja ostaa oman kodin ennen koiran ottamista. Kun kuulimme kesällä 2009, että Sani on saamassa pentuja alkuvuodesta 2010 tiesimme, että nyt olisi sopiva hetki ja täydellinen pentue luvassa, kun isäksi olisi vielä tulossa komea ja rauhallinen Tommy.

Heti kun Anneli laittoi kuvia syntyneestä pentueesta, katseemme kohdistui pikku vitoseen eli Pikseliin. Pikkukaveri oli muita pienempi ja hassun näköinen, juuri meille sopiva rääpäle, jonka onneksemme saimme.

Alkuajat kotona eivät olleet pelkkää onnen huumaa, koska olimme aikamoisia pingottajia ja hermoilijoita. Sitten kun tulimme toisillemme tutuiksi, homma alkoi luistamaan omalla painollaan. Pikseli ei ole kovapäinen, vaan se on pehmennyt vanhetessaan. Pikkukaveri on seurallinen ja iloinen, joskaan ei enää niin innokas koirapuistossa riehuja. Varsinkin, jos paikalla on paljon koiria ja vielä räksyttäviä sellaisia.

Saamme usein kuulla, että olemme kouluttaneet Pikselin tosi hyvin. Kunnia kuuluu oikeastaan Pikselille itselleen sekä tietysti hyville geeneille, joiden ansiosta Pikseli on rauhallinen, pehmeä ja kiltti, täydellinen ensimmäinen koira kahdelle hermoilevalle ensiomistajalle. Nykyään ei enää hermoilla, koska Pikseli osoittaa rentoutensa päivittäin. Uuden vuodenkin se vietti katsellen lattian rajassa olevasta pikkuikkunastaan raketteja välillä jäystäen luuta, välillä nukahtaen.

Annoimme eilen matokuurin ja seuraavaksi vuorossa on yksivuotisrokotus. Näillä eväillä kohti vuoden 2011 seikkailuja!

3 Kommenttia to “1-vuotias Pikseli”

 1. Mikko says:

  No jee! Mahtavaa, onnea Pikseli!

 2. Anneli says:

  Onnea yksivuotiaalle! Olen niin onnellinen, että Pikselillä on teidät ja teillä Pikseli 😉 Hyvää alkanutta vuotta koko sakille.

 3. Jarkko says:

  Mukavaa alkanutta vuotta myös sinulle ja teidän koko porukalle!

  Olisi kiva tulla pistäytymään kevätaikaan teilläkin päin.

Vastaa