Joulunalusvierailu Vantaalle ja Helsinkiin

Ei ole Pikselistä lattialla matkustajaksi. Pian tämän jälkeen syliin.

Pidennetyn viikonloppuvapaiden ansiosta kerkesimme vierailemaan Jarkon äidin ja siskon luona Korsossa ja kummityttöä moikkaamassa Helsingissä. Perjantaina Pikseli pääsi tapaamaan kolmannen kerran Ella-rottweilerin, ja edelleen näiden kahden koiran oleilu toistensa seurassa käy helpommaksi, vaikkakin se on vielä kovin jännittynyttä. Aiemmalla kerralla Pikseli oli väsymätön päästäkseen Ellan suosioon. Tällä kertaa Pikseli hengaili myös itsekseen Ellan seurassa, joten Ellan ei tarvinnut enää niin paljon muristakaan.

Vantaan jälkeen matkasimme sunnuntaina moikkaamaan kummityttöä Alisaa. Viimeksi Alisa pelkäsi Pikseliä aika paljon, kuten tälläkin kertaa aluksi, mutta alkoi pikkuhiljaa tottumaan ajatukseen. Pian Alisa uskaltautui silittämään Pikseliä, oleilemaan lattialla Pikselin kanssa samanaikaisesti ja lopulta leikkimään vetoleikkiä Pikselin kanssa. Vaikka välillä Pikselin juostessa kohti, Alisaa alkoi jännittämään, tuntuu että seuraavalla kerralla nämä kaksi voisivat jo olla ylimmät ystävykset.

Alisan ja Pikselin vetoleikkiä.

Yksi kommentti to “Joulunalusvierailu Vantaalle ja Helsinkiin”

  1. Mikko says:

    Tsekkaapa Pikselssön mun blogi!

Vastaa