Hiippari mustissa

Viime aikoina ilma on kylmennyt sen verran, että Pikseli tärisee pidemmillä lenkeillä jonkin verran. Emme kuitenkaan ole käyttäneet vielä näin lauhoilla ilmoilla Pikselin talvimanttelia, joten pohdimme villanutun hankkimista tai teettämistä jollain kaverilla. Työpaikalla tuli puhetta tästä ja saimmekin työkaverini Arttu-koiran pentuaikaisen villapaidan, mikä istui Pikselille kuin sukka.

Tänään ollessamme kävelyllä Nummella ja Itäharjulla laitoimme paluumatkalla Pikselille ekaa kertaa nutun päälle kun tuuli koveni ja tuli pilvisempää. Pikseli tajusi heti että villapaita lämmittää ja häntä rupesi heilumaan ilosta!

2 Kommenttia to “Hiippari mustissa”

  1. Artun emäntä says:

    Mahtavaa, että saimme nutun siirrettyä seuraavalle omistajalle ja varsinkin, että käyttäjä lopulta ilahtui. Vähän jäi haikea mieli, kuin olisimme antaneet itse Artun pois. Noh, tämä oli tunnehömppä-Päivin miete, käytännön Päivi on tosi iloinen vapautuneesta hyllytilasta ja uusiokäytöstä. Ja jäihän meille vielä pentupanta – sitä ei anneta pois.

  2. Jarkko says:

    Kiitos vielä paljon, sinulle ja Artulle!

Vastaa