Juoksujen jälkeen

Pikselin lempilelu on vetolelu.

Pikseli täytti marraskuun alussa 10 kuukautta. Ensimmäiset juoksut ovat ohi ja tulevana keskiviikkona uskaltaudutaan ekaa kertaa koirapuistoon sitten juoksujen. Pikseli-raukka ei ole päässyt koirapuistoon yli kuukauteen, joten se varmaan räjähtää ilosta kun se tajuaa mihin ollaan menossa keskiviikkona.

Menkkojen loppuminen varmistui poikakoira-tapaamisella. Pikselin kaverikoira Putti tuli viikko sitten maanantaina kylään. Pikseli tuoksui Putista vielä sen verran kuumalta pakkaukselta, että se yritti kovasti nousta Pikselin selkään. Pikseli ei vaan suostunut tällaiseen vaan rimpuili itsensä vapaaksi ja antoi Putin ns. maistaa omaa lääkettään. Tapaaminen meni kivasti ja molemmat koirat olivat sen jälkeen kovin väsyneitä. Mukana oli myös pienen pieni vauvakoira Hilma, mikä pysyi ihmisten sylissä koko ajan, kun sitä jännitti isompien koirien riehunta.

Tauko temmellyksessä.

Pikselin nisät ovat kasvaneet huomattavasti parin viikon aikana. Onko tulossa valeraskaus vai laskeeko niiden turvotus juoksujen loppumisen myötä, jää nähtäväksi. Muuten Pikseli on kasvattanut massaa entisestään. Se on lihaksikkaampi ja tuntuu taas painavammalta.

Emme enää odota toisen korvan laskeutumista, vaan oletamme että se tulee jatkossakin olemaan pystyssä. Emme ala korvaa teippailemaan vaan olemme tykästyneet Pikselin morjenstavaan korvaan.

Väsynyttä haaveilua.

Olemme pidentäneet yhden päivälenkin kestoa aikaisemmasta n. tunnin lenkistä puolestatoista-kahteen tuntiin. Arkena pidempi lenkki on iltalenkki ja viikonloppuna teemme päiväretken jonnekin vähän kauemmas, jossa Pikseli on yleensä vapaana.

Lisäksi Pikseli on päässyt jälleen takaisin sänkyyn nukkumaan, kun se ei enää tee lakanoihin tahroja. Se käy nukkumaan omalle paikalleen säkkituolin päälle, mutta hiipii aina yöllä johonkin aikaan meidän väliin nukkumaan. Pikseli nukkuu pidempään kun se on meidän sängyssä, viikonloppuna jopa yhdeksään!

Vastaa