Maisa-siskolla ja sienimetsällä

Vierailimme viime viikonloppuna Jaanan kotopuolessa ja kävimme lauantaina moikkaamassa Pikselin siskoa Maisaa Hämeenlinnassa. Leikit olivat aivan samat kuin viimeksikin ja vipellystä riitti koko vierailun ajaksi. Aluksi sisarukset saivat juoksennella vapaana lähimetsässä ja vauhtia piisasi. Sen jälkeen parivaljakko pääsi vielä sisätiloihin rehaamaan.

Tämän väsytystapaamisen jälkeen menimme vielä tyhjentämään suppilovahvero-apajaa metsään, jossa Pikseli sai käyskennellä vapaana. Näiden reissujen jälkeen Pikseliä alkoi kovin väsyttää.

Pikselin ja Maisan tervehdys.

Metsikkörynnäkkö.

Tarkkaavaisena sienimetsällä.

Sienireissun jälkeisellä automatkalla alkoi jo väsyttää.

Sunnuntaina oli lepopäivä, vaikka Pikseli ei pystynyt rentoutumaan vaan jatkuvasti täytyi seurata ihmisten puuhasteluja. Jossain vaiheessa Pikseli seisoi paikallaan, huojuen sivulta sivulle yhä painavammilta tuntuvine silmäluomineen.

Juoksut eivät ole hirveästi vaikuttaneet Pikselin luonteeseen, se touhuaa samalla tavalla kuin aiemminkin. Se merkkailee ja haistelee muiden koirien viestejä enemmän ja haluaisi kieriskellä jännittävimmissä hajuissa. Kotosalla se haluaa olla aivan lähellä.

Vastaa