Ekat menkat!

Menkkainen sienikoira.

Tänään ne ensimmäiset juoksut sitten alkoivat, eli Pikselin ollessa muutaman päivän päälle 9 kk:n ikäinen. Lähdimme katsastamaan mustatorvisienikätkömme ja matkalla huomasimme Pikselin vuotavan hieman verta alapäästä, vuotoa kuitenkin on toistaiseksi hyvin vähän. Tarkastimme metsästä palattuamme Pikselin yleisimmät hengailupaikat ja muutama pieni veritahra löytyi suosikkityynyltä. Eli vuoto oli alkanut päivällä meidän molempien ollessa töissä.

Poistimme matot ja toimme Pikselille menkkamaton lattiaa pehmentämään. Päätimme että Pikselin ei tarvitse kärsiä suojapöksyistä (ainakaan toistaiseksi) ja että pyyhkäisemme sitten vaan jälkeenpäin lattiasta mahdolliset tahrat. Ikävää että koirapuistoon ei voi nyt mennä ja että Pikseli ei voi tulla viereemme sänkyyn nukkumaan. :-(

Pikselin menkkamatto.

Yksi kommentti to “Ekat menkat!”

  1. Mikko says:

    Voi Pikselii! Teini-ikäinen.

Vastaa