Wiljamin ja Ellan vieraana

Olimme jälleen sukuloimassa Vantaalla. Pikseli pääsi heti perjantai-iltana moikkaamaan veljeään Wiljamia Vallinojan koirapuistoon. Leikit olivat hyvin samantapaisia kuin viimeksi: takaa-ajoja kepillä ja ilman, rähinää ja pystypainia. Tässä seuraa muutama kuva. Kunnollista yhteiskuvaa sisaruksista ei tällä kertaa saatu.

Koirapuistossa sisaruksia odotti 4kk vanha karvapallero.

Pikseli ja Wiljami kunnon käsittelyssä.

Välillä oli rauhallisempaa.

Pikseli ja Jarkon siskon Ella-rottweiler näkivät viikonloppuna toisensa toisen kerran. Tällä kertaa yhteiselo meni huomattavasti mukavammin kuin aiemmalla kerralla. Vaikka Ella murisikin Pikselille aina kun se tuli liian lähelle, se sieti innostunutta pikkukaveria hienosti. Pikseli käytti väsytystaktiikkaa vanhaan Ellaan; se halusi olla Ellan lähellä ja yleensä hivuttautui kylki lattiassa jatkuvasti alistuen, ison koiran viereen. Menivätpä jossain vaiheessa iltaa peräkkäin makuuhuoneen sängylle makoilemaan (vaikka Ella ei kovin kauaa siellä Pikselin kanssa kahdestaan viihtynytkään).

Sunnuntaina Ella oli Pikselin nähdessään jopa leikkisällä tuulella, eikä Pikselikään enää nähnyt tarvetta alistua Ellalle jatkuvasti. Kenties, jos koirat olisivat vaikka viikon toistensa seurassa voisivat ne olla ylimmät ystävykset! Ensi viikonloppuna suuntaamme Hämenlinnaan jossa Pikseli ja Maisa-sisko tapaavat kolmannen kerran. Ehkäpä seuraan lyöttäytyy myös veli Wiljami…

Vastaa