Kaunis kesäpäivä Kemiönsaaressa

Kuvarikkaat postaukset jatkuvat edelleen, kun kesä pitää tallentaa mahdollisimman tarkasti talven varalle. Käytiin alkuviikosta moikkaamassa työystävää ja ihastelemassa heidän uutta vanhaa kotiaan Kemiönsaaressa. Pikseli riehui aidatulla pihamaalla Putti-koirasen kanssa ja pärskytteli menemään vannassa, josta Putti ei perustanut kuin juomamielessä.

Pikseli on saanut olla nyt kesällä runsaasti vapaana ja pikkuinen nauttii vapaudesta täysillä! Hihnakävelykään ei kyllä näytä ketuttavan Pikseliä erityisen paljon (hihna on pieni hinta, kun pääsee tutkimaan uusia paikkoja ja tapaamaan uusia tyyppejä), mutta vapaus on jotain ihan muuta. Ollaan myös käyskennelty huomattavasti enemmän luonnossa (kiitos runsaamman vapaa-ajan ja laina-auton), jossa on tietty myös mieletön määrä uusia tuoksuja.

Tämän postauksen kauniit kuvat otti ystävämme Pau (kiitos taas!), joten tällä kertaa poikkeuksellisen ihanaa kuvafiilistelyä luvassa. Kiitos myös isäntäväelle vieraanvaraisuudesta ja pienestä lähiseutukierroksesta, jonka paikallinen bättre folk lopetti lyhyeen vetoamalla näkymättömään yksityisalue-kylttiin.

Vastaa