Kesä-iltapäivä Rymättylässä

Viime keskiviikkona mentiin viettämään pihakoirien ja villakoirien yhteistä kesäiltaa Rymättylään kauniiseen kesäpaikkaan meren rannalle. Koiria oli ilmoitettu tapahtumaan yllättävän paljon, noin 30 kappaletta. Tapahtumassa harjoiteltiin Rally-Tokoa, jossa suoritetaan erilaisia tottelevaisuusliikkeitä tehtäväradalla. Rally-Toko perustuu koiran ja omistajan kontaktiin radalla eikä niinkään mekaniseen käskytykseen.

Pikseli oli erittäin hermostuneen ja hämmentyneen oloinen liikkeitä harjoitellessa ja kontaktia oli vaikea saada, vaikka normaalisti Pikseli ottaa itse paljon katsekontaktia. Liekö stressaavalla automatkalla ja suurella koiramäärällä osuutta asiaan. Tämän vuoksi päätettiin jättää toko väliin ja keskityimme nauttimaan kauniista maisemista. Pikseli pääsi leikkimään muiden pihakoirien kanssa (ja samanikäisiä pentujakin oli pari paikalla!) ja kahlailemaan mereen. Myöhemmin harjoittelimme uudelleen kontaktin ottamista ja perustottelevaisuutta, jolloin Pikseli suorastaan loisti osaamisellaan. Ilta meni kuin siivillä ja oli mukavaa tavata taas muita pihakoiria!

Tarkkailua kauempaa ja peuhaamista lähempänä.

Pikseli pääsi urospentujen huomion keskelle.

Romanttinen iltakahlaus.

Vastaa