Erikoinen sattumus synttäreillä

Viime lauantaina vietimme synttäreitä kaverin luona Pikseli mukanamme. Aluksi hieman epäröitiin Pikselin mukaanottamista, sillä synttäreille oli tulossa kuitenkin paljon ihmisiä yksiön kokoiseen asuntoon, mutta sitten rohkaisimme mielemme. Pikseli käyttäytyi koko kuuden tunnin vierailun ajan mallikkaasti. Se hengaili rauhallisesti, välillä seurassa, sylissä ja omissa oloissaan. Uusien vieraiden saapuessa Pikseli kävi moikkaamassa ovella ja palasi sitten takaisin.


Yksi erikoinen sattumus tapahtui. Annoimme Pikselille ajan kuluksi siankorvan, jota Pikseli tietysti piilotteli eri paikkoihin etteivät vieraat löytäisi tätä aarretta. Jonkin ajan kuluttua korva alkoi maistua ja Pikseli siirtyi jäystämään sitä synttärisankarin matalaan futon-sänkyyn.

Karmea rääkyminen katkaisi kuitenkin rauhallisen oleskelun. Pikseli hypähti sängystä kiljuen ja kaikki katsoivat hätääntyneenä pikkukoiraa. Kenties Pikseli yritti nielaista liian suurta palaa ja se hätääntyi kun nieleminen sattui. Missään vaiheessa Pikseli ei kuitenkaan kakonut tai haukkonut henkeä, joten tuskin se oli tukehtumaisillaan. Hetken rauhoiteltuamme koiraa se rauhoittui ja häntä alkoi taas heilua innokkaasti.

Hetki ennen "tilannetta".

Tällä hetkellä odotellaan pitkän kulmahampaan irtoamista. Se roikkuu inhan näköisesti puoliksi irtonaisena. Pikseli ei anna nyt koskea hampaaseen, joten emme aio nyhtää sitä väkisin. Olemme leikkineet Pikselin kanssa vetolelulla paljon tänään, jotta hammas “sattumoisin” irtoaisi, mutta vielä se siellä killuu. Katsotaan olisiko aamulla Pikselin vieressä tyynyllä irtohammas.

3 Kommenttia to “Erikoinen sattumus synttäreillä”

  1. Jarkko says:

    Kyllä, hammas on kateissa. Hammaskeiju taisi käydä yöllä…

  2. Pau says:

    Kivoja juttuja täällä j rotukin on tuttu. Tuli mieleen, jos possunkorvapala jäi kitalakeen jumiin poikittain, ylähampaiden väliin. *Nimim. kepinpureskelijalle sattunutta… 😉

  3. Jaana says:

    Tervehdys Pau! Voi hyvinkin olla, että korva jäi kitalakeen jumiin. Tai sitten kipu tuli hampaanlähdön ja korvan yhdistelmästä. Eipä ole kuulunut samanmoista rääkäisyä tapauksen jälkeen.

Vastaa