Sukulointiviikonloppu Vantaalla

Pikselin toinen junareissu johdatti meidät Vantaalle Jarkon perheen luo. Pikseli oli jälleen reipas ja rauhallinen junamatkailija, joka tosin oli purkanut suurimman energiansa riehumalla ennen matkaa jälleen Putin kanssa ja seikkailemalla meidän työpaikoilla ja kesäterassilla.

Omalla tyynyllä matkustaa hän.

Tsekattiin äidin uusi koti ja Pikseli hurmasi äidin. Levättiin, katsottiin paljon telkkua (Pikselin suosikki oli dokumentti susista), käytiin Käpylän kyläjuhlilla, tavattiin siskon rottweiler Ella sekä Pikselin veli Wiljami. Ella on jo vanha rouva, joka ei ihan syttynyt riekkuvaan pikkupentuun, mutta sieti rääpälettä ihan kivasti. Muutama murahdus piti kyllä päästää ja kunnon mulkaisut, suurimman osan ajasta Ella oli selin Pikseliin 😉

Turvallisin lähestymistapa

Tänään treffattiin Wiljami koirapuistossa. Pennut olivat heti samalla aaltopituudella ja vatkasivat keskenään puolitoista tuntia. Tähän mahtui monta takaa-ajoleikkiä, kuopankaivuuleikki, kepinriistoleikki ja monta pystypainia. Takaa-ajoleikin tiimellyksessä Pikseli haukahteli ja murisi Wiljamille, joka on ekaa kertaa millekään koiralle. Taisi olla jotain jäänyt hampaankoloon pentulaatikosta.

Parit pystypainit

Hetken tauko

Korson koirapuistossa oli omat puolet isoille ja pienille koirille. Me oltiin tietysti pienten puolella, ainoina. Isojen puolella oli paljon enemmän koiria, jotka kävivät aidan toisella puolella katselemassa kiinnostuneina pienten vääntöä.

Wiljami on hieman isompi kuin Pikseli ja huomattavasti vaaleampi. Tosi söpö ja kiltin oloinen pikkumies. Pikselin ja Wiljamin menoa katsellessa huomasimme paljon samoja piirteitä pentujen tavoissa liikkua ja reagoida. Telmimisen jälkeen koirat olivat kunnolla mudassa ryvettyneitä, onneksi Pikseli sai pyyhkeen lainaan. Oli tosi kiva katsella Wiljamin ja Pikselin leikkivän, kun vanhat tutut kohtasivat jälleen.

Mortonki iso musta!

4 Kommenttia to “Sukulointiviikonloppu Vantaalla”

 1. Salla, Ville ja Wiljami says:

  Hienoja kuvia! Kiitos vielä leikeistä. Meillä puiston ja suihkun jälkeen kaikki oli pitkillä päiväunilla :) Wiljamikin nukkui ihan viiteen saakka!

 2. Jaana says:

  Me lähdettiin vielä Käpylän kyläjuhlille, jossa pikkukaveri edusti sylissä rättiväsyneenä. Junamatka Turkuun meni oikein rauhallisesti 😉

 3. Anneli says:

  Hei! Onpa ihanaa, että sisarukset pääsevät tapaamaan toisiaan, kiva näitä kuvia on kasvattajankin seurata 😉 Kaikille teille ihania tuleviakin kesäpäiviä!

 4. Jaana says:

  Kiitos samoin sinne Lempäälään! Sanille ja Iitulle paljon rapsutuksia. Laitetaan viestiä jos ollaan kesällä tulossa sinne suuntaan, olisi kiva tuoda Pikseli näytille 😉

Vastaa