Koulutuksia ja koiravieras

Mennyt viikko oli varsin kiireinen sekä meillä että Pikselillä. Tiistaina alkoi pentukoulu, keskiviikkona oltiin Varsinais-Suomen pihakoirien arkitokossa, torstaina Jarkko ja Pikseli kävivät koirapuistossa, perjantaina koirakaveri Putti kävi kylässä ja eilen lauantaina Pikseli oli ekaa kertaa hoidossa illan ja yön.

Säntäilyä pihistokon päätteeksi

Pentukoulussa meni hyvin. Ekalla kerralla harjoiteltiin istumista, luoksetuloa, leikkimistä ja paikallaoloa. Pikseli osasi nuo jutut jo, eli ei ollut vaikeaa. Pikkukaveri oli tapansa mukaan tosi tosi innoissaan kaikista muista pennuista, ja nähtiin sattumoisin vilaukselta myös Pikselin sisko Manta, joka oli tullut toiselle kurssille.

Pihistokossa harjoiteltiin vähän haastavampia juttuja, kuten seuraamista eri tilanteissa, katsekontaktia ja paikallaanoloa. Pikseli alkoi loppuvaiheessa väsyä eikä jaksanut enää keskittyä. Isommilta koirilta näytti vieressä remmissä kävely sujuvan huomattavasti paremmin kuin Pikselillä, mutta emme olekaan harjoitelleet sitä vielä ollenkaan. Jotain haastetta pentukurssille 😉 Lopuksi Pikseli pääsi vielä telmimään parin muun pennun kanssa.

Ensin katsotaan hampaat ja sitten tositoimiin

Rai rai rai!

Perjantaina Pikseli sai ekaa kertaa koiravieraan kylään. Putti on 8-kuukauden ikäinen pörröinen pikku-uros, joka on ollut meillä hoidossa ennen Pikselin tuloa. Pikseli myllytti rauhallisempaa Puttia pari tuntia. Välillä oli hiljaisempaa, kun koirat kävivät juomassa tai nostettiin ne hetkeksi syliin rauhoittumaan, mutta suurimman osan ajasta meno oli aika villiä. Vieraiden lähdettyä Pikseli nukkui pari tuntia putkeen.

Koirat linkouksessa

Lauantaina Pikseli lähti hoitoon, kun me suuntasimme polttareihin. Oli kyllä kamalaa saatella pikkuinen autoon, tirautin pienen itkunkin itsekseni, mutta kaikki meni kuulemma tosi hyvin. Pikseli ei vikissyt yhtään, vaan oli tosi sosiaalinen ja kiltti hoidokki. Saatiin tänään pikkuinen takaisin ja koko päivä on mennyt loikoillessa. Ensi viikko on onneksi rauhallisempi, vaikka Pikseli saakin perjantaina hoitajan tänne kotiin, kun tämän viikon polttarisankarit menevät naimisiin.

P.S. Pikseliltä irtosi eka hammas!

Äläs karkaa uusi kaveri!

Vastaa