Tehosterokotus ja hiipunut sivuääni

Kävimme tänään ottamassa Pikselille tehosterokotukset ja samalla Rabies-rokotuksen. Eläinlääkäri kuunteli taas sydämen, tällä kertaa sekä tavallisella että elektronisella stetoskoopilla. Pieni sivuääni kuului enää elektronisella stetoskoopilla vaivoin ja se oli ykkösen luokkaa asteikolla 1-6 (viimeksi oli 2). Eli sivuääni on hiipunut! Lääkäri oli sitä mieltä, että ääni on häviämässä eikä sivuääni tarvitse lisätutkimuksia. Seuraava kontrollikäynti on 1-vuotisrokotuksen yhteydessä.

Pikseli antoi hienosti tutkia itsensä lähes rimpuilematta. Rabies-rokote aiheutti lyhytkestoisen kirvelyn ja pienen levottomuuden, mutta Pikseli ei vinkunut kummastakaan rokotteesta. Painoa Pikselille oli kertynyt 4,3 kiloa. Eläinlääkäriltä lähtiessämme Pikseli väsähti jalkakäytävälle ja se piti kantaa kotiin. Kotona loppuilta meni melkeinpä koisaillessa.

3 Kommenttia to “Tehosterokotus ja hiipunut sivuääni”

 1. Mikko says:

  Jee!

 2. Anneli says:

  Hei,

  hienoja uutisia, mur-mur on siis katomassa. Hyvät kevään jatkot koko sakille toivotteleepi Anneli

 3. Paula says:

  Hienoa :) Unohdin perjantaina kysyä asiasta, mutta vastaus löytyikin täältä.

Vastaa