Koirapuistossa

Kävimme ensimmäistä kertaa Pikselin kanssa koirapuistossa. Kuulimme huhun, että Kakolanmäellä on koirapuisto ja lähdimme etsimään sinne reittiä. Puisto löytyi ja se oli siisti ja mukavankokoinen hiekkakenttä jota ympäröi toiselta laidalta kallioseinämä, jonka takana on Kakolan vankila-alue.

Koirapuisto oli tyhjillään kun saavuimme paikalle. Se olikin ihan hyvä, niin Pikseli pääsi tutustumaan ensin alueeseen rauhassa. Vähän ajan kuluttua sinne tuli coton de tulear-veljekset, joiden kanssa Pikseli pääsi leikkimään ja juoksemaan. Myöhemmin paikalle puuskutti vielä isokokoinen mutta säyseä mopsi.

3 Kommenttia to “Koirapuistossa”

 1. Salla, Wiljami + muut says:

  Oho, kun näkee nyt vasta tuota kokoeroa :) Wiljami on mopsin korkuinen, juuri tänään katottiin kuin on kasvanut :) Wiljami leikkii paljon mopsin kanssa koirapuistossa, niin hyvin osas nyt hahmottaa kokoeroa :)

 2. Jarkko says:

  Tässä kuvassa hämää hiukan perspektiivi. Tuo mopsi oli aivan järkälemäisen kokoinen ja Pikseli on muutaman metrin taaempana. Mutta kyllä se Pikseli silti pieni on. :-)

  Olemme muuten tulossa Pikselin kanssa toukokuussa Korsoon sukuloimaan ja olisi mukava tavata teidät ja Wiljami. Laitetaan teille vielä siitä erikseen vaikka Facebook-viestiä / s-postia.

 3. Salla, Wiljami + muut says:

  Hei, hieno juttu :) me odotellaan täällä jo innolla :)

Vastaa