Miniatyyri arkitokossa

Olimme keskiviikkona Varsinais-Suomen pihakoirien arkitottelevaisuuskurssilla. Pikseli oli lähtiessä vähän väsynyt, mutta paikan päällä virtaa riitti. Kivointa näytti olevan muiden pihakoirien moikkailu, mutta itse koulutuskin meni mallikkaasti. Ensimmäisessä harjoituksessa kouluttaja tervehti koiran ja kaikkien tassujen piti pysyä maassa. Sitten harjoiteltiin luoksetuloa ja lopuksi maahanmenoa. Pikselin peppu oli kyllä vähän ilmassa, mutta nyt kotona harjoittelun myötä hanuri pysyy maassa.

Koulutuksessa suurin osa koirista oli aikuisia. Oli hauskaa taas nähdä, kuinka eri kokoisia ja näköisiä pihakoirat ovat. Paikalla oli myös Pikseliä kaksi viikkoa nuorempi pentu, jonka kanssa Pikseli pääsi telmimään oikein kunnolla. Vaikka Pikseli on vanhempi, se oli selvästi toista pentua pienempi.

Bussimatkalla kotiin tapasimme sattumalta vielä toisenkin pihispennun, joka oli myös nuorempi ja suurempi kuin Pikseli. Meillä on miniatyyrikoira.

Vastaa