Viime päivien kuulumisia

Pikseli kasvaa silmissä. Sen raajat ovat venähtäneet eikä Pikseli näytä enää niin vauvalta. Toinenkin korva on alkanut kääntyä alaspäin eikä se enää sojota minne sattuu. Silmät ovat entistä ruskeammat. Vaihdoimme vihdoin uuden kaulapannan, joka ostettiin jo ennen Pikselin saapumista. Kasvattajalta saatu pinkki pentupanta palveli aika pitkälle siis.

Pikseli tekee tarpeensa pääsääntöisesti ulos, jonne viemme sitä melkeinpä tunnin välein. Rohkenimme viikonloppuna laittamaan matot lattialle ja verhot alas, eikä Pikseli ole kiinnittänyt verhoihin mitään huomiota. Olohuoneen matto on Pikselin uusi lempimakoilupaikka ja keittiön räsymaton tupsut herättävät kiinnostusta. Tänään sattui erikoinen pissavahinko matolle touhuilun päätteeksi. Olkkarista alkoi kuulua pientä haukahtelua, ja matolta löytyi luu pienessä pissalammikossa sekä hämmentynyt koiranpentu.

Luonteeltaan Pikseli on jo vähän rauhallisempi. Sunnuntaina oli 10 ihmistä kylässä eikä Pikseli riehunut hirveästi. Siankorvan jäystäminen ja nukkuminen olivat tärkeämpää. Mattojen myötä Pikseli ei kinua enää niin usein syliin vaan makoilee mieluusti myös lattialla. Pikseli kävelee reippaammin myös vilkkaassa keskustassa eikä inise enää vastaantulijoiden perään.

Ilmoitimme Pikselin pentukouluun, joka alkaa toukokuun alussa. Koulutukseen sisältyy neljä tunnin mittaista kokoontumista. Toivottavasti Pikseli viihtyy ja me saadaan hyviä vinkkejä kotona kouluttamiseen.

Pikseli ja kevään ekat leskenlehdet.

2 Kommenttia to “Viime päivien kuulumisia”

  1. Tervehdys täältä Porin yliopistokeskuksesta!

    Sain vinkin tästä blogista Lindbergin Essiltä. Meillä on vielä verhot solmussa ja väliaikaismatot lattioilla vaikka täystuhomme saapui jo tammikuussa.

    Aloin itse laittaa kuvia blogiin, kun se tuntui helpoimmalta tavalta esitellä uutta perheenjäsentä kiinnostuneille: http://pakastajaelvi.wordpress.com/

    Terv. Riikka (+ Elvi-staffi 5 kk)

  2. Jaana says:

    Moikka Riikka! Kivaa et Essi vinkkasi sut tänne. Käytiin myös ihastelemassa Elvin kuvia, niiiiiin söpö pikkukaveri! Mekin harkittiin jossain vaiheessa staffia ja voi olla, että joskus sellainen vielä otetaankin.

Vastaa