Vihdoin kotona!

Automatka sujui mallikkaasti. Matka taittui kuljetuskopassa takapenkillä, Jarkon vieressä. Pikseli vikisi puolisen tuntia ja nukkui sitten loppumatkan Turkuun saakka.

Kotona ensi vähän ujostutti ja tärisytti, mutta aika nopeasti alkoi leikki uusilla leluilla ja uusien nurkkien tutkiminen. Ensimmäiseen nurkkaan Pikseli väänsi kunnon tortun, mutta parit pissat tulivat hienosti takapihalle. Ruoka ja vesi ovat maistuneet ihan mukavasti. Uuden kodin oudoin juttu löytyi eteisestä, kun peilistä tuijotti toinen pihakoira!

Uusi lelu, Ransu, saa kyytiä. Sylissä on turvallisinta riehua.

Uusi koppa kelpasi uniin, vaikka syli on paras. Silloinkin, kun alkaa ujostuttaa. Pikseli nukkui melkein koko illan.

Kaikista uusista koettelemuksista huolimatta Pikseli on ollut tosi urhea pikku pihis, jonka häntä heiluu iloisena!

Yksi kommentti to “Vihdoin kotona!”

  1. Voi kun oli ihania kuvia. Olitte jaksaneet yövalvomiselta vielä kirjoitella ja kuvata, vau. Paula sanoi, että Pikseli oli kuin vauva. Toi nuttu ulkoilemassa oli ihan paras. Ja tietysti nukkuvana ihanan söpö-

Vastaa