Pääsiäinen maalla

Pikseli matkusti junalla pääsiäiseksi maalle. Matka taittui eläinvaunussa leppoisasti nukkuen, vaikka ympärillä vinkui useampi koira. Perillä maalla olikin sitten kaikenlaista tutkittavaa: uudet nurkat, iso piha ja metsä, kissat ja uudet ihmiset. Pikseli käyttäytyi varsin mallikkaasti tällä kertaa vieraissa, vaikka jännitettiinkin aluksi että millaisen riehuntahepulin pikkukaveri saa.

Uusista ihmistä tuli heti ystäviä, joiden syliin piti kaivautua. Kissatkin olivat ihan ok, vaikka tutustuminen tapahtuikin kissojen ehdoilla, eli Pikseli sylissä ja kissa maassa tuijottamassa Pikseliä ja vähän haistamassa. Uudet mestatkaan eivät jännittäneet, vaan pikkukaveri nukkui melkein paremmin kuin kotona, ja vielä kissojen vanhassa korissa. Pikseli ei tuhonnut paikkoja, mitä nyt yhtä tiettyä huonekasvia piti välillä käydä näykkäämässä.


Ulkona oli ihanaa nuuskutella vapaana ja perjantaina pääsi paistattelemaan auringossakin. Muuten säät olivat tosi ankeat, mikä ei kyllä haitannut, kun lauantaina Pikseli pääsi peuhaamaan siskonsa Maisan kanssa ja loppupäivä kuluikin höyhensaarilla. Maisan ja Pikselin tapaamisesta on luvassa oma postaus lähiaikoina!

Vastaa