Jaws

Pureminen on tällä hetkellä Pikselin lempipuuhaa. Pienet mutta tehokkaat hampaat koluavat leluja, kulmia, messinkilistoja, ihmisiä, käytännössä kaikkea mistä kiinni saa.

Liian riehakas leikki päättyy nopeasti, kun kiljaistaan kipakasti AI, jos Pikselin pureminen sattuu. Tämän Pikseli yleensä tajuaa tai ainakin hämmentyy hetkeksi. Yleensä vielä tehostamme kieltoa jättämällä tämän jälkeen sen kokonaan ilman huomiota, jolloin se hetken odottaa ja sitten siirtyy puuhailemaan itsekseen.

EI-sanaa olemme käyttäneet, mutta tarkoitus olisi vähentää sen käyttöä, jotta sanalla olisi enemmän merkitystä. Usein Pikselin huonekalujen jäystäminen loppuu siihen että sille tarjotaan vaihtoehtoinen kohde, puruluu tai joku lelu. “Kovempia konsteja” ovat Pikselin tiukasti kiinni pitäminen niin kauan, että se rauhoittuu ja sumutepullolla vesisuihkaus naamaan, mutta pullo tuntuu olevan aina väärässä huoneessa kun tilanne on päällä.

Vierailu kaverin kotona oli aika hankalaa, kun Pikseli oli samalla todella innostunut ja pureliaalla päällä. Etenkin matot, jatkojohdot ja ihmisten kädet saivat kyytiä. Huomioimattomuus ei tässä tapauksessa auttanut, koska Pikseliä sai vahtia ja kieltää jatkuvasti kun se ihmisten puremisesta siirtyi suoraan mattojen kimppuun. Pikseli ei todellakaan näyttänyt parhaita puoliaan tämän vierailun aikana, mutta olikin ensimmäistä kertaa jonkun toisen kotona kylässä. Eikä rouhetikkukaan riittänyt kuin hetkeksi. Olisi pitänyt tajuta ottaa mukaan jotain pitkäkestoisempaa pureskeltavaa.

Toivottavasti tämä pureminen hellittää viimeistään kun hampaat vaihtuvat!

Yksi kommentti to “Jaws”

  1. Kati says:

    Kunnioitusta herättävä ilme;D

Vastaa