Ruskeasilmäpuoli kaupungilla

Pikselin silmät ovat alkaneet rusehtua pupillien ympäriltä.

Ollaan käyty viikonloppuna kaupungilla totuttelemassa ihmisvilinään. Pikseli haluaisi moikata kaikkia, ja vikisee kun ei pääse ohikulkijoiden luo. Häntä heiluu iloisesti ja painuu välillä koipien väliin kun alkaa jännittää. Istahdettiin välillä jokirantaan, ja useampi tyyppi tuli tervehtimään Pikseliä, josta pikkukaveri hullaantui. Muutenkin joka puolelta kuuluu aina lässytystä ja huokailua kun liikutaan Pikselin kanssa ihmisten ilmoilla.

Tois puol jokke

Uni on maittanut viikonloppuna pidempään, onneksi. Tietty puoli kuudelta pitää käydä takapihalla, mutta sen jälkeen jatkettiin vielä unia sekä lauantaina että sunnuntaina.

Pikselin villapaita tuntuu entistä sopivammalta pikkukaverin päälle, eli Pikseli on taas viikossa kasvanut. Sen näkee kyllä ihan silmälläkin. Villapaidan helma roikkui ennen vähän hännän päällä, mutta reuna on nyt selvemmin selän päällä. Naamarututkin ovat hieman pienentyneet. Ja vanhemmat ovat ylpeitä, kun pikkuinen osaa jo istua, mennä maahan ja antaa tassua 8)

Ensi viikolla ollaan menossa ekaa kertaa ystävälle kylään ja meille tulee vieraita, myös ensimmäinen koirakaveri! Jää nähtäväksi miten Pikseli reagoi Putti Koiraseen.

Vastaa