Arki alkoi

Tehdään molemmat Jarkon kanssa 80-prosenttista työviikkoa, joten minä olen perjantait vapaalla ja Jarkko pääsee joka päivä kahdelta. Pikselin ei siis tarvitse olla 8-tuntisten työpäivien ajan itsekseen, 6-tuntia neljänä päivänä viikossa riittää.

Pikseli oli tänään tokaa kertaa työpäivän ajan yksin kotona. Eilen oli naapurin mukaan kuulunut pientä vikinää, mutta ei mitään häiritsevää tai pitkäkestoista. Jarkolla oli töistä tullessa vastassa revityt sanomalehdet, metrin verran liikkunut aitaus, pissat ja kakat lattialla sekä täysi kongi ja vessapaperirulla-puuhapaketti. Tänään ei naapurin mukaan ollut kuulunut mitään. Aitaus oli tänään täsmälleen samassa paikassa, kongi tyhjä ja sanomalehdet suht samalla tavalla kun Jarkko saapui kotiin. Pikseli nousi kopasta venytellen tervehtimään. Toivottavasti Pikseli jatkaa uutta arkirytmiä ensi maanantaina yhtä kiltisti kuin tänään!

Pikselin hengailualue yksinoloon

Viime yökin oli siedettävin tähän mennessä. Pikseli heräsi vain kerran, yhden maissa, käydäkseen sanomalehdellä pissalla. Seuraava herätys oli puoli kuudelta, jolloin noustiin, puoli tuntia ennen herätyskelloa.

Tänään kotona näytti päivällä ehkä tältä.

Vastaa