Niks naks sano saksi ku kynsi katkes

Erävoitto! Kaikki Pikselin kynnet leikattu 8) Noudatettiin työkaverin neuvoa ja väsytettiin Pikseli ulkoilulla ja leikillä siihen pisteeseen, etteivät sakset enää häirinneet. Ne eivät olleet enää niin kiinnostavat tai hirveät, etteikö olisi haistamisen jälkeen voinut alkaa rennosti koisata. Eli periaatteessa huijattiin kun leikattiin nukkuvan koiran kynnet, mutta whatever, pääasia että lyhenivät!

Aamulla oli ohjelmassa yksinoloharjoitus. Pikseli uikutti puolisen tuntia, kävi sitten nukkumaan ja koisi pari tuntia. Väijyin sen aikaa yläkerrassa piilossa ja palasin, kun pikkukaveri oli yhä hiljaa. Huomenna kokeillaan lähteä molemmat aamulla samaan aikaan ja olen vähän pidempään poissa, eli sama tilanne kuin tulevina työaamuina. Torstaina pitäisi jättää Pikseli ekaa kertaa työpäivän ajaksi yksin, jännittävää…

Päivällä käytiin Jarkon ja mun työpaikoilla hurmaamassa työkaverit. Pikseli oli tosi reipas tutustuja, mitä nyt vähän tärisytti ja riehutti. Jarkon duunissa alkoi jo väsyttää, ja Pikseli väsähti taas bussiin.

4 Kommenttia to “Niks naks sano saksi ku kynsi katkes”

 1. Marja says:

  Piksuli <3

 2. Anneli says:

  Hyvä te, hieno homma! Kauheasti rapsutuksia pikku kamulle. Iitun kanssa käytiin eilen ultrassa, neljä uutta pihistä kasvamassa 😉
  Anneli

 3. Jarkko says:

  Iitulle takaisin paljon mahasta silittelyjä!

 4. Max says:

  Liikuttavaa… :)

Vastaa