Kynsienleikkuutuskaa

Yritettiin tänään tokaa kertaa kynsien leikkaamista. Ekalla kerralla pienen rimpuilun jälkeen saatiin leikattua kolme kynttä, tänään ei yhtään. Ekalla kerralla Pikseli ei taitanut tajuta koko juttua, siksi saatiin niinkin monta kynttä hoideltua.

Tänäänkin annettiin Pikselin ensin haistella saksia että tottuisi niihin, mutta Pikseli luulee saksia leluksi ja alkaa pureskella niitä. Kaveri haluaisi lelun itselleen eikä todellakaan menetä mielenkiintoaan saksiin, jonka jälkeen pitäisi oppaiden mukaan kynsienleikkuu sujua.

Pikseli rimpuili ja vikisi operaation ajan niin paljon, ettei hommasta tullut yhtään mitään. Yritettiin lahjoa nakeilla, mutta ei auttanut. Pikkuinen ei viihdy paikallaan lattialla vaan mieluiten sylissä, mutta kun sakset lähestyvät kynttä alkaa hillitön rimpuilu. Turhauttavaa. Pidin rimpuilevaa pikkukoiraa operaatio jälkeen vielä niin pitkään otteessa, kunnes rauhoittui ja päästin menemään.

Pitänee harjoitella joka ilta niin kauan, että Pikseli tajuaa ettei leikkaaminen satu. Pikkukaveri ei suostunut tulemaan syliin epäonnistuneen operaation jälkeen, makoili mieluummin vieressä, jota ei muuten oikein tee.

2 Kommenttia to “Kynsienleikkuutuskaa”

  1. Anni says:

    Fiksumpi kaveri. Tajus kerrasta että syliin voi jäädä loukkoon. :)

  2. Jaana says:

    Se unohtui yhdessä illassa ja sit piti taas päästä syliin.

Vastaa