Täältä tähän

Herkkuruoka-blogi on maannut henkitoreissaan jo puolitoista vuotta ja odotellut jotain. Lopettamista, uusiutumista, ehkä vain uutta postausta. Tässä se tulee, kaikki kolme samassa paketissa. Lopetan Herkkuruuan päivittämisen ja toivotan kaikki Herkkuruuan lukijat, jotka vielä täällä joskus käväisevät, tervetulleiksi tsekkaamaan mun ja ystäväni Tiinan uutta blogia nimeltään Leuhkat eväät.

Leuhkojen eväiden aiheet pyörivät hyvin samojen teemojen ympärillä kuin Herkkuruuassakin, eli helppojen arkiruokien, kasvispainotteisuuden, matkailun ja uusien raaka-aineiden kokeilujen, luomu- ja lähiruokaa unohtamatta. Sesonkiajattelua on ehkä enemmän, kun se on noussut tärkeäksi osaksi omaa ruuanlaittoa ja testataan myös tuotteita. Tiinan ansiosta Leuhkiksesta löytyy varmasti myös enemmän makeita herkkuja kuin täältä, itse kun en hirveästi makeita juttuja leivo. Julkaisen myös Herkkuruuan reseptejä Leuhkiksessa sitä mukaan kun Herkkuruuan safkoja kokkailen.

Kiitos kaikille kolmesta ja puolesta vuodesta ja kommenteista sen jälkeenkin! Herkkuruoka jää vielä nettiin muutamiksi kuukausiksi, eli jos täältä löytyy jotain reseptisuosikkeja, ne eivät katoa heti huomenna.

Nähdään Leuhkojen eväiden parissa!

Jätä vastaus