Luomuidylli avasi Turkuun

Kävin tänään ekaa kertaa Luomuidyllissä, joka avautui Turkuun Humalistonkadulle noin kuukausi sitten. Suora lunttaus lahjakortista kertoo, että ”Tuotevalikoimastamme löydät luomuelintarvikkeet, gluteenittomat ja maidottomat vaihtoehdot, kosmetiikan, hygieniatuotteet ja paljon muuta.” Idyllistä löytyy myös puhdistusaineiden täyttöpalvelu. Aika sama meininki siis kuin Ruohonjuuressa, paitsi että Luomuidylli on tyylikkäämpi.

Myymälä on valoisa, sopivan avara (joku toinen voisi luonnehtia kliiniseksi ja tyhjäksi) ja valikoima on mielestäni riittävä. Ruohonjuuressa on laajempi valikoima kamaa, mutta Idyllin tuotteet on jotenkin tosi hyvin valikoitu miellyttämään ainakin minua. Pitää tehdä hintavertailua seuraavalla kerralla, kun tämänpäiväinen visiitti oli niin pikainen. Mukaan tarttui herkkuja, 5 egen lahja firman pikkujouluihin, agavesiirappia (oon niin last season kun en ole aiemmin kokeillut) ja Clipperin sitruuna-nokkosteetä (ja suositus! Clipperin aloe vera -tee on ihan älyttömän hyvää! Siinä on sitruunaa mukana ja kaikki vieraat, joille olen tätä juottanut, ovat kysyneet useampaan kertaan että mikä maku, mikä merkki ja mistä saa).

idylli_lahjakortti

Luomuidyllillä ei ole vielä nettisivuja, mutta myyjänainen sanoi, että sivut ovat työn alla. Hän mainitsi myös, että Olli Posti on 11.12. paikalla kertomassa superfoodeista ja tekemässä raakasuklaata. Toivottavasti pääsen paikalle, kiinnostaisi nähdä Posti livenä, kun tyyppi vaikuttaa niin ääripäältä. Tästäkin tapahtumasta on sitten Luomuidyllin tulevilla nettisivuilla lisää ja tarkoituksena on kuulemma päivittää sivuja ahkerasti, kunhan ne ensin valmistuvat.

4 vastausta artikkeliin “Luomuidylli avasi Turkuun”

 1. Markku kirjoittaa:

  Nyt näkyy Luomuidyllin sivut ovat auenneet osoitteessa http://www.luomuidylli.fi

 2. Jaana kirjoittaa:

  Hieno homma, kiitti tiedosta Markku!

 3. Markku kirjoittaa:

  Moi taas, nyt on näköjään auennut myös nettikauppa osoitteessa http://www.luomuidylli.fi

 4. Jaana kirjoittaa:

  Mahtavaa, kiitos tiedosta Markku! Voisinkin tehdä tästä uuden pikku postauksen.

Jätä vastaus