Linnoituksen Krouvi

Muutaman kuukauden myöhästyneet kesäterveiset Lappeenrannasta! Lupasin ikuisuus sitten kirjoittamassani Suomi-roadtrip–postauksessani mainita Linnoituksen Krouvista myöhemmin vähän enemmän ja tässä olisi nyt parempi myöhään kuin ei milloinkaan -postaus.

Kävin siis ystäväporukan kesäreissulla ihanassa Lappeenrannassa, jonka ruokapaikaksi olin ehdottanut etukäteen Linnoituksen Krouvia. Muut nyökyttelivät hyväksyvästi kun luin listaa ääneen autossa. Muikkuja oli saatava, vaikka koko lista vaikutti monipuoliselta ja kohtuuhintaiselta.

krouvi1

Käppäilimme Lappeenrannan linnoitukseen, josta Krouvi löytyi helposti. Koska ilma oli täydellinen, jäimme terassille, josta avautui mahtavat maisemat Saimaalle. Seurueemme tilasi kolme kertaa Kalastaja Häkkisen Kyläniemen muikkuja, yhden Tataarin burgerin ja Krouvin riistapullat. Itse söin muikkuja, jotka maistuivat juuri siltä miltä pitikin. Testaan usein eri raflojen perunamuuseja, ja Krouvin muusi on peukku ylöspäin. Kaiken kaikkiaan seurueemme oli tytyväinen Krouviin, jonka palvelu, safka ja miljöö olivat kohdillaan. Erityismaininta kivasta sisustuksesta!

krouvi2

Harmi ettei Lappeenrantaan ole täältä Turusta oikein koskaan asiaa. Testaisin Krouvia mieluusti myös pimenevänä iltana, jolloin kattokruunut ja kynttilät sytytetään ja täyteläisen värinen sisustus lämmittää harmaantuvassa maisemassa.

Jätä vastaus