Minä

Olen 30-vuotias toimistorotta, jonka intohimo on netin ja kodin lisäksi ruoka. Luen paljon ruokaan liittyviä juttuja ja kerään kiinnostavia reseptejä kokeiluun netistä, kirjoista ja lehdistä. Ruuanlaiton lisäksi syön aika paljon ulkona ja matkakohteideni yksi tärkeimmistä valintakriteereistä on paikalliset safkat ja raflat.

Lautasen äärellä olen kasvispainotteinen sekasyöjä. Suosin luomulihaa ja yritän ostaa vähän eettisempää kalaa mahdollisuuksien mukaan. Enimmäkseen syön silti kasvisruokaa. En leivo usein makeita juttuja, diggaan enemmän suolaisista. Safkan ohella kiinnostaa astiat ja muu oheisroina.

Olen tosi innostunut välimerellisestä ruuasta, etenkin idän herkuista. Yritän myös opetella ruokailemaan yhä enemmän vuodenaikojen mukaan. Laajennan jatkuvasti raaka-ainerepertuaariani ja olen alkanut antaa vanhoille inhokeille, kuten kaalille, uusia mahdollisuuksia aikuisiällä.

Kokatessa suosin luomua, lähiruokaa ja mahdollisimman puhtaita raaka-aineita. Pystyn silti syömään sipsipussin kevyesti ilman tunnontuskia enkä pyörittele silmiäni einesten ystävien seurassa. Kukin tavallaan. Itse haluan tarjota läheisilleni herkkuruokaa mahdollisimman simppelisti ja puhtaasti, ja postata reseptejä samalla muillekin hyvän ruuan ystäville.