Kodin sydän

Ajattelin tehdä Chocochilin tapaan postauksen tärkeimmistä työvälineistäni keittiössä, mutta päädyinkin vilauttamaan koko keittiötämme! Pahoittelut rakeisista kuvista, meillä ei ole kovin valoisaa edes päiväsaikaan.

keittio_tyopiste

Muun muassa kotimme uudehko, mutta hipihkö keittiö lumosi meidän ostamaan tämän asunnon reilu vuosi sitten.

keittio_ylahylly

Ylähyllyjen järjestys on uudelleenmietinnässä ja kamat nyt miten sattuu.

keittio_matto

Räsymatot <3

keittio_poyta

Aurinkoseinä herättää aamuisin.

keittio_seina

Aallon A110 löysi paikkansa vihdoin joulun alla, kehyksissä on Taideakatemian joulumyyjäisistä ostettuja ruoka-aiheisia kortteja sekä Joutomaan Yhteinen soppa -printti.

keittio_hylly

Rakastan purkkeja, hyllyjä, lokeroita ja muuta ihanaa roinaa.

8 vastausta artikkeliin “Kodin sydän”

 1. Heli kirjoittaa:

  Oi, ihana tuo aurinkoseinä.

  Surffasin tänne erään linkitetyn reseptin kautta ja löysin monta kokeilemisen arvoista reseptiä. :)

 2. Jaana kirjoittaa:

  Kiitti Heli! Keittiössähän oli jo ennestään aika paljon väriä kaappien ja laattojen takia, mutta keltainen seinä oli saatava. Haaveillaan keittiön laajennuksesta, ehkä jonain päivänä iin muotoinen laajenee älläksi.

 3. Mari kirjoittaa:

  Aiiiiiiiiiivan ihana! Nuo kaakelit ja seinä lumosivat minutkin. Olen ja pitkään nähnyt itseni keltaseinäisessä aurinkokeittössä ja sellainen on pakko toteuttaa sitten joskus, kun asuminen on pysyvämpää.

 4. Jaana kirjoittaa:

  Kiitti kiitti :) Keittiön seinät olivat edellisen asukkaan jäljiltä rusehtavan marjapuuron väriset (ei mikään kiva vispipuuro vaan sellainen ankeampi tumma punasavi) ja ylähyllyt vaaleanvihreät, itse asiassa koko asunto oli/on aika kreisin värinen. Mutta se juuri saikin sydämen pamppailemaan kaikkien laminaatti & vaalensininen tapetti -normiasuntojen jälkeen 😉

 5. Martina kirjoittaa:

  Iiihana keltainen seinä ja iiihanaa että joku muukin on hoksannut keltaisen värin kuuluvan keittiöön. Se todellakin piristää aamulla kun kömpii silmät ristissä keittämään teetä.

 6. Jaana kirjoittaa:

  Varsinkin pimeinä talviaamuina! Käytettiin loput maalista makkarin vaatekaapin maalaamiseen, joten aurinko tervehtii jo aamuisin kun avaa silmät 😉

 7. Anni kirjoittaa:

  Mahtia! Löysin Joutomaan printtejä Porvoon reissulla yhdestä symppis lelukaupasta, jossa oli myynnissä lähinnä paperinukkeja ja puuleluja. Ostin heti muutaman joululahjoiksi. Nyt harmittaa että etten ostanut itselle mitään, mutta niitähän on näköjään Etsyssä. Tyhmä kun en aikaisemmin ole tajunnut etsiä.

  Ja on teillä ihana keittiö muutenkin…

 8. Jaana kirjoittaa:

  Kävin ennen joulua Joutomaan pienessä puodissa täällä Turussa, ja siellä oli kaikkea ihanaa. Ja tekijäihminen oli tosi kiva. Kiitti keittiökehusta!

Jätä vastaus