Herkkuaamiaisen läpileikkaus

Herään joka aamu kiljuvaan nälkään vaikka olisin syönyt illalliseni kymmeneltä illalla. Yleensä aamupalaani kuuluu leipää ja mysli-jugurttisotkua, toisinaan smoothie ja hedelmiä. Viime sunnuntainen aamupalani oli paranneltu versio arkiaamiaisesta:

– Kaksi myslileipää, joiden päällä sinistä Keijua, luomumunakasta, luomuedamia, tomskuja torilta ja rucolaa ikkunalaudalta (kaupan ruukusta).
– Luomusoijajugurttia, jonka seassa mustikoita (ihan vaan kaupan pakastealtaasta kun ei omasta pakastimesta löydy), itsetehtyä mysliä ja suomalaista hunajaa (ei luomu, se odottaa vielä korkkausta kaapissa).
– Lasillinen luomuappelsiinimehua.

aamiainen

Lähes täydellinen aamiainen. Itsetehty luomuleipä ja itsekasvatettu rucola olisivat kruunanneet aamiaisen sekä tietysti itsepoimitut mustikat. Hipimmäksi menee siis nämä aamiaistouhutkin.

P.S. Kävin tänään epähippimäisesti (laina)autolla Turun Skanssissa, joka osoittautui tietysti samanlaiseksi ketjuliikekolhoosiksi kuin muutkin kauppakeskukset. Mutta voi sitä Citymarketin hevi-osaston luomutiskiä! Sieltä sai kaikkea mitä voin toivoa! Tuoretta suomalaista luomupinaattia, luomubanaaneja, luomumunakoisoa… Ihan typerää että tuollainen luomuparatiisi on täysin päinvastaisessa suunnassa kotoa ja vielä tympeässä kauppakeskuksessa.

Jätä vastaus