Vihreä smoothie

Kun hedelmät eivät enää riitä juotavaksi on aika siirtyä rehuihin. Olen silmäillyt vihreitä smoothie-reseptejä ympäri internetiä ja yhtenä aamuna päätin kokeilla itsekin. Aloitin niin miedoilla mauilla että lapsikin kietaisisi tämän juoman huiviinsa.

2 pikkuannosta
1 banaani
n. 1 dl (luomu soija)jugurttia
n. 5 sentin pätkä kurkkua
1 kiivi
tuoreita mintunlehtiä (n. 5)
n. 1/4 dl auringonkukansiemeniä
n. 1 rkl pellavansiemenrouhetta

Pistä kaikki blenderiin tai sauvasekoittimelle sopivaan korkeareunaiseen kulhoon ja surauta tasaiseksi. Kaada laseihin ja juo pois.

vihrea_smoothie

Aika pirsakka aamunavaus! Seuraavaksi suunnitelmissa siintää jotain tomaatista ja rosmariinista. Pinaatille en ole keksinyt vielä sopivaa kumppania, ehkä surautan sen vaikka vadelmien kanssa sekaisin.

Jätä vastaus