Mars mansikoille!

NYT kannattaa käydä hakemassa tämän kesän marjat pakkaseen talven varalle! Helle on pistänyt vipinää mansikoiden kypsymiselle ja entisen mansikkamaaduunarin suutuntumalla suosittelen vahvasti hankkimaan marjat nyt, kun ne ovat vielä makeita ja pysyvät koossa. Ostin omani (10 kg) torilta hintaan 25 euroa/5 kg:n laatikko. Halvemmallakin olisi irronnut (halvimmillaan kai 15 euroa/laatikko), mutta myyjämies, eli viljelijä itse oli tosi mukava ja palveli niin hyvin, että päätin ostaa häneltä. Omani ovat siis Vehmaa suunnilta, noin 55 kilsan päässä Turusta.

Ekana tuoreista marjoista valmistui smoothiet, joissa reilusti tuoretta mansikkaa, Pirkan maustamatonta luomujugurttia (kerrankin löytyi, tätä on ollut kyllä tosi huonosti eri kaupoissa), reilu banskunen, kardemummaa ja hunajaa.

Jätä vastaus